Újabb őssejt bomba a fiatalságért!

[vc_row][vc_column width=”1/1″]

Újabb „őssejt bomba” az öregedés ellen – az új generációs Image Iluma  és MAX készítményekben!

Pár héttel ezelőtt az Image legújabb, „folteltávolító és bőrfehérítő” készítményéről írtam Neked, amely segít eltüntetni:

–          az öregségi foltokat

–          a pattanások után kialakult elszíneződéseket

–          és a nap okozta bőrkárosodás nyomait.

Ha nem olvastad volna, klikk ide és tudj meg erről a témáról többet >>

A cikkben említettem, hogy ez a csúcstechnológiás készítmény tele van őssejtekkel. Olyan őssejtekkel, amelyek segítenek a bőr feszesítésében, regenerálásában és abban, hogy arcod mindig egészségesen pirospozsgás legyen.

A növényi őssejtekről, mint a kozmetikai ipar új csodafegyveréről is készítettem nemrég egy összefoglalót az Image Max termékcsalád kapcsán, amit ide kattintva olvashatsz el >>

Lássuk, akkor, hogy miben más a napokban megjelent Image Iluma családja és miben újult meg a MAX család!

Az Image Max 3 féle őssejtet tartalmazott- eddig. (svájci almából, vörös szőlő magjából és havasi gyopárból kivont növényi őssejtek) Az Image Iluma és MAX 7 új őssejtet IS tartalmaz, így összesen 10 féle őssejttel segít felvenni a harcot az öregedés látható nyomai ellen.

Az Image Max családját elsősorban feszesítésre, bőrfiatalításra ajánlom, mert már két hónap után látható jelei vannak a rendszeres használatnak. Két hónap után nagyjából azt tapasztalhatod, mintha egy kiadós facelift kezelésen vettél volna részt.

iluma_család

Az Iluma családot pedig elsősorban akkor érdemes bevenned a napi kozmetikumok közé, ha bőrfiatalítás igénye mellett vannak olyan nemszeretem foltok, eltűntetésre váró elszíneződések az arcodon, amelyektől szeretnél mielőbb megszabadulni.

Ne feledd, hogy az Iluma család a hónap termékeként egész májusban és júniusban 20% bevezetési kedvezmény mellett kapható a Beauty Lab Szalonban!

Vagy szeretnéd ingyen kipróbálni?Kattints ide és megtudhatod >>, hogyan lehet akár mindkét család teljes, egy hétre elegendő mintakollekciója a Tied!

És akkor most lássuk azokat az összetevőket, amelyek a fenti termékcsaládokban benne vannak!

A legfontosabb mágikus összetevő neve: peptid. Aranyos név, nem igaz?

A Maxban lévő peptid (a neve hivatalosan: Matrixsynthesix Peptid: de ezt nem kell megjegyezned J) bőrfeszességet idéz elő. Ettől lesz a bőröd olyan, mintha ránctalanító kezelésen vettél volna részt. Csak épp nem kell kezelésre menned, elegendő, ha naponta egyszer használod az Image Max termékcsalád készítményeit.

Az Ilumában van egy másik peptid is (hivatalos neve, csak az érdekesség kedvéért: Dermapep). Ez az okos kis összetevő pedig abban segít, hogy 95%-ban lecsökkenti annak az enzimnek (még a neve sem vonzó: úgy hívják: trozináz…) a működését, amely a festék (vagyis a pigment) képződéséhez szükséges. Ez azt jelenti magyarul, hogy a dermapep peptid áldásos tevékenységének eredményeként kevesebb pigmentanyag termelődik a bőrödben, vagyis kevesebb lesz a foltod, vagy nemszeretem pöttyöcskéd. Végül is ez a lényeg. Nem?

Ezért írtam fentebb, hogy a Maxot feszesítésre, az Ilumát folteltávolításra ajánlom.

Most, hogy megismerted a két készítmény legfontosabb alkotóelemét, lássuk, hogy milyen őssejtek bevetésével érheted el, hogy a bőröd negyven-ötven-hatvan évesen is a korodat meghazudtolóan fiatal legyen.

Őssejt bomba SVÁJCI ALMA ŐSSEJT

Ha az a cél, hogy a bőröd fiatal maradjon, akkor ezt használom. Kutatók az egyik svájci almafajtán (Spaetlauter) figyelték meg azt, hogy ez a speciális típus sokkal tovább marad friss, sokkal tovább tartható el, mint bármely másik. A belőle kivont őssejteket használja a kozmetikai ipar a bőr fiatalságának megőrzésére.

 

Őssejt bomba HAVASI GYOPÁR ŐSSEJT

Bizonyára tudod te is, hogy ez a növény az, amely igazán szélsőséges körülmények között (extrém hideg és meleg, erős UV sugárzás) is köszöni jól van, megél, sőt, virágzik és pompázik.

Ha az a cél, hogy a bőröd regenerálódjon, fiatal és egészséges legyen, akkor a havasi gyopár őssejtet biztosan bevetem.

 

 

<foto> VÖRÖS SZŐLŐMAG ŐSSEJT

Ő az igazi jolly joker. Minden bőrtípusra lehet használni, legyen akár érzékeny, aknés-pattanásos, rozaceas vagy gyulladt a bőröd.

Ez az őssejt nem csak gyógyít, de az UV sugárzástól is véd! Ha ezt használom a bőrödön, akkor azt fogod észrevenni, hogy nem csak egészségesebb, hanem ragyogóbb, feszesebb és fiatalosabb megjelenésű is lesz.

 

Ezt a három őssejtet eddig is tartalmazták a MAX termékcsalád készítményei. És most lássuk az Iluma és MAX új csodafegyvereit!

 

argandió ARGÁNFA ŐSSEJT:

Az ősi, marokkóból származó argánfáról annyit érrdemes tudni, hogy kiválóan alkalmazkodott az extrém hideghez és az extrém meleghez. Ezt a fajta rugalmasságot tárolják az őssejtjei, amelyek a bőrbe jutva a bőr feszességét és ruganyosságát élesztik újra.

 

gyönygyvirág GYÖNGYVIRÁG ŐSSEJT:

Ennek a bódítóan illatos, szerény, ámde gyönyörű virágnak az őssejtjei a bőröregedést előidéző sejtosztódást lassítják. A gyöngyvirág őssejtjeivel botox-szerű kezelési eredmények érhetőek el, azzal a különbséggel, hogy a botox idegméreg (Igen, jól olvastad! Méreg!) A botox egy olyan méreg, ami blokkolja a sejtek működését. Ettől van az, hogy egy botoxos arcon a mosoly soha nem lesz természetes, és egy botoxos arc túlzásba vitt kezelés esetén teljesen rezzenéstelen és mimikai ránctól –pl. homlokráncolástól– mentes marad). Ám a gyöngyvirág őssejtjei „csak” a mimikai ráncokat teszik lágyabbá, lazábbá.

mungobab MUNGOBAB ŐSSEJT:

Ez az őssejt azért került bele a készítményekbe, mert az egyik legfőbb feladata az, hogy helyreállítja az UV sugarak okozta károsodást a bőrödben, azon belül is a fibroblaszt sejtekben. Igen, ismét egy furcsa szó. A fibroblasztról (ezt a kifejezést meg sem kell jegyezned, mert végül is Számodra a hatás a lényeg) elegendő csak annyit tudnod, hogy a bőr kollagén termeléséért felelős. És minél több kollagén termelődik, a bőröd annál feszesebb lesz.

 

Mindezeken felül az Image Iluma kozmetikumokban van még:

 

ehinacea  BÍBORKASVIRÁG ŐSSEJT (amely halványítja a sötét  karikákat, erősíti az érfalakat és a vékony, sérülékeny bőrt).

 

 

 

 

 

 

 

kertizsázsaKERTIZSÁZSA ŐSSEJT (amely gátolja a melanin képződést, ami a foltok kialakulásáért felelős. Így ha vannak öregségi foltok a bőrödön, azok a kertizsázsa őssejt hatására halványulni fognak).

 

 

 

 

 

fügekaktuszFÜGEKAKTUSZ ŐSSEJT (amely nyugtatóan hat a bőrödre: csökkenti a bőrt érő stressz hatását) és végül az.

 

 

 

 

 

 

 

erdeifüzikeERDEI FÜZIKE ŐSSEJT (amely csökkenti az UV sugarak okozta leégést követő bőrpírt, és kellemetlen, égető, viszkető érzést).

 

 

 

 

Ráadásul az Ilumában és a MAXban lévő hatóanyagok nem azonnal vagy rövid idő alatt szívódnak fel a bőrödben, mint a legtöbb kozmetikum! Az Image ugyanis kifejlesztett egy vadonat új technológiát, a vektorizált technológiát (erről ebben a cikkben már írtam részletesen >>) , amelynek köszönhetően a készítmény hosszan tartó, akár 48 órás hatást fejt ki a bőrödben.

 

Tehát: akár a Maxot, akár az Ilumát használod, nem kell naponta többször kenned a bőrödet! A szokásos, tégelyben és tubusban lévő mennyiség sokkal tovább kitart majd. Te pedig napról napra szebb és fiatalosabb leszel!

 

honap_termeke

Ne feledd hát, hogy az Iluma családot május hétralévő napjaiban és júniusban egész hónapban 20%-os „új termék” bevezetési kedvezménnyel rendelheted meg.

 

Hogyan tudsz rendelni?

  • Ha már a Beauty Lab Szalon vendége vagy, hvj fel ezen a számon, Neked telefonon is fel tudom venni a rendelésed! A krémeket várhatóan május végén tudom hozni, még csak most érkeznek Amerikából. Az elsők között vásárolhatsz belőle.

 

0630/294 12 96

 

  • Ha még nem vagy a vendégem, csak olvasod az írásaimat, akkor ugorj be hozzám a Beauty Lab Szalonba (Pasarét, Bp. 12. kerület, Hidász utca 15. – a Budagyöngye környékén) és egy 20%-os előleg kifizetése mellett Neked is fel tudom venni a rendelésed a kedvezményes áron.

Fontos: ezek a készítmények nem kaphatóak bolti formalomban, mert ezek erős hatóanyagú, professzionális kozmetikai készítmények!

 

Egészséges, szép  fiatal bőrt kíván Neked a kozmetikusod: Réka

[/vc_column][/vc_row]

Szólj hozzá