Szabadítsatok meg a foltjaimtól!

[vc_row][vc_column width=”1/1″][container]

A nyakunkon a vakáció. A strandok már nyitják kapuikat, és talán már te is tervezgeted a nyaralást, a jól megérdemelt pihenést, és te a fiókod mélyéről is lassan előkerülnek a fürdőruhák és a bikinik.

Mi jobbat is képzelhetnél el erre a nyárra, mint nagyokat kirándulni, egy csodálatos tengerparton magadba szívni a sós levegő illatát, élvezni a napsugarak simogatását, és egy végre megadni az egészséges alapszínt a hosszú tél alatt megfakult bőrödnek?

 

A nap szerelmeseként nyaranta talán Te is szenvedsz attól, hogy a napsugarak hatására:

 

előjönnek a szeplőid, amelyek bár mások szerint igazán szexisek, téged rendkívüli módon idegesítenek így csak egy komoly fedőalapozás után vagy hajlandó kimerészkedni az utcára…

– már egy óra napozás után is előbb rákvörös majd a vörös szín eltűnése után olyan foltos lesz a bőröd, mintha az önbarnítót egyenetlenül kented volna magadra…

– még inkább elszaporodnak azok az utálatos „öregségi” foltok, (vagy májfoltok), amelyekből az idő előrehaladtával egyre több és több lesz. Megjelennek a kézfejeden, a karodon, a halántékod körül, majd a homlokodon és az arcodon is…

 

A tanácsom: STOP!

 

Ha Te is szenvedsz ezektől a tünetektől, akkor a bőröd és a szépséged érdekében FELELŐS DÖNTÉST kell hoznod!

Dönthetsz úgy, hogy továbbra is imádod a napot, ám ekkor fogadd el, hogy a bőröd évről-évre foltosabb és foltosabb lesz.

És dönthetsz úgy is, hogy véget vetsz a bőröd kínzásának, és becsszóra új életet kezdesz: megpróbálod eltűntetni a korábbi napimádás jeleit, és ezentúl jobban vigyázol arra, hogy a bőröd szép maradjon – és még ha nem is csokibarna, de legalább foltmentes legyen.

 

Az ÚJ ÉLET első lépése, hogy regenerálod a bőrödet.

 

iluma_család

 

Ehhez az Image Iluma család minden tagja siet segítségedre. Ezt a családot ugyanis arra fejlesztették ki, hogy eltűntesse a nap okozta károsodást a bőrödről:

*  halványítja a szeplőidet

*  eltünteti a leégés okozta foltjaidat

*  megszabadít az öregségi és májfoltoktól

*eltünteti a gyulladás utáni hiperpigmentációt ( azokat a piros foltokat, amik az otthoni “nyomkodás” után maradnak az arcodon)

Persze nem azt mondom, hogy burkold be magad egy lepelbe és csak így menj ki nyáron az utcára! Erről szó sincs!

Én azt mondom: ne tedd ki a bőrödet direkt napsugárzásnak, ne égesd magad tűző nap alatt fekve (még sokfaktoros naptejjel sem!)

Ha teheted, hordj nyáron, a kirándulások során széles karimájú kalapot (ez egyébként rendkívül nőies is!), védd a szemed UV szűrős szemüveggel, és a biztonság kedvéért a déli órák körül teríts egy kendőt a válladra!

Ez esetben Neked hatásos lesz az Iluma-kúra! Pár hét alatt szemmel láthatóan csökkennek a foltjaid!

 

A foltmentesen ragyogó, fiatalos bőrhöz vezető hét lépés tehát:

 

  1. lépés: tisztítsd meg a bőrödet az Iluma bársonyosan krémes arclemosójával!
  2. lépés:Keverj bele Iluma mikrogyönygyös peeling port, hogy még hatékonyabb és luxus érzésű legyen a tisztítás.
  3. lépés: Masszírozd be a bőrödbe az Iluma folteltávolító szérumját! megnyugtatlak: ezt a szérumot a többi hasonló „folthalványító” kozmetikummal ellentétben nyáron is használhatod, mert nincs benne olyan anyag, ami nap hatására további foltosodást okozna.
  4. lépés: Nappalra használj Imag fényvédő krémet.
  5. lépés: Ápold a az arcodat, dekoltázsodat az Iluma éjszakai-nappali, bársonyosan selymes krémjével!
  6. lépés: A kézfejeden és karodon alkalmazd az Iluma kézkrémjét, amely a legmakacsabb foltok ellen is felveszi a harcot!
  7. lépés: ÉLVEZD, hogy a bőröd végre foltmentes és csodálatosan ragyogó lett!

 

Azonban ha ezt nem tudod megígérni, akkor hiába is szeretnéd a termékeket magadénak tudni, én le foglak róluk beszélni, mert tudom: semmi hatást nem fogsz tapasztalni! Mert amit a krém pár hét alatt eltűntet a bőrödről, azt az első napsugarak visszahozzák.

 

Védenéd a bőröd, mégsem szeretnél lemondani az egészséges barnaságról?

 

Van megoldás számodra is! Ez esetben önbarnító krémet célszerű használnod!

 

Igen, máris hallom a gondolataidat: de attól is foltos leszek, sárga lesz a tenyerem, látszani fog, hogy csak „felkentem” magamnak a barnaságot…

Lehet, hogy a teszkós barnítókrémtől foltos, sárga és fura szagú leszel, azonban én nem ezt a színvonalat ajánlom Neked. A professzionális kozmetikumok piacán léteznek olyan készítmények, amelyeknek nincs jellegzetes szaga, és nem leszel tőlük olyan, mintha sötétben alapoztad volna le magad, a szükségesnél két árnyalattal sötétebb alapozóval.

 

Az önbarnító használatakor két dolgot kell szem előtt tartanod:

bodyscrub_imageAz egyik az, hogy krémezés előtt le kell radíroznod a bőrödet! (Ha szeretnéd, tudok ajánlani Neked szuper bőrradírt). A radírozásra azért van szükség, mert az önbarnító csakis az egyenletes, elhalt hámsejtektől megszabadított bőrön lesz “foltmentes”.

Az Image bőr- és testradírja kettős hatással távolítja el az elhalt hámsejteket. Kémiai úton: gyümölcssavakkal és enzimekkel illetve fizikai úton: dióhéj őrleménnyel. Ráadásul ez a bőrradír E vitamin-t is tartalmaz, ami egyúttal táplálja és feszesíti is a bőrödet.

 

 

 

 

bodyscrub_imageA másik a meg-fe-le-lő önbarnító használata: Érdemes olyan önbarnítót választanod, aminek a hatóanyaga nem a hagyományos DHA (a legtöbb önbarnító hatóanyaga), hanem úgynevezett eritrulose. Az Image önbarnítója ilyen. Az eritrulose-ról azt érdemes tudni, hogy ez egy cukor alapú barnító hatóanyag, aminek nincs semmiféle jellegzetes “szaga”, és nem leszel tőle sárgás sem. Ráadásul, ahogy megszokhattad, az Image önbarnítóban számos más jótékony hatású anyag is van: hidratáló anyagok, C, és E vitaminok. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy ha elérted a kívánt színt, akkor elég már csak heti egyszer, és nem többször használni, mert különben négerbarna leszel! Szóval nem csak hatékony és kímélő, hanem gazdaságos is!

 

Tehát: ha szép bőrt is szeretnél, és a barnaságról sem tudsz lemondani, akkor Neked az Image Iluma családja és az Image önbarnítója a legjobb választás!

 

Ha sikerült meghoznod a felelős döntést, és a napkárosodástól mentes bőrre szavazol, akkor hívj fel ezen a számon és rendeld meg magadnak az Iluma családot!

 

0630/294 12 96

Szeretnél egy bő hétre elegendő mennyiséget INGYEN megkapni?

 

Egészséges szép bőrt kívánok Neked!

Réka

[/container][/vc_column][/vc_row]

Szólj hozzá

Szólj hozzá!