A nagy talány: kenni vagy nem kenni?

[vc_row][vc_column width=”1/1″][container]

profi_krem_kave_ararert

Profi krémek egy csésze kávé áráért!

avagy: Miben különbözik a „teszkós-drogerimárktos”, vagy a „plázás-szépségüzletes” krém azoktól, amiket a Beauty Lab Szalonban használok?

Az elmúlt napokban több vendégem szájából is elhangzott az a kérdés, hogy azok az Image készítmények, amelyeket olyan jó szívvel ajánlok Neked hétről-hétre a bőröd szépségének és fiatalságának megőrzése érdekében, mennyiben jobbak, mint azok a krémek, amelyeket a bevásárlóközpontban vagy a plázák exkluzív boltjaiban lehet megvásárolni?

Lássuk akkor most, hogy mit rejt a tégely, azaz mivel kápráztatnak el Téged a neves, (és kevésbé neves), ám a médiában nap, mint nap látható szépségipari termékek gyártói.

Kezdjük egy gondolatkísérlettel!

Képzeld el azt, hogy őrülten fáj a fejed! Bemész a Hozzád legközelebb eső patikába, és kérsz egy fejfájás-csillapító gyógyszert. Vény nélkül minden bizonnyal olyan készítményt fogsz kapni, amelynek a hatóanyag-tartalma ugyan csillapítja egy időre a fejfájásodat, ugyanakkor BIZTONSÁGOSAN alacsony is ahhoz, hogy ha egy marékkal kapkodsz be belőle, akkor se kerülj bajba.

A problémád egy kis időre meg van oldva. – Feltéve, ha nem olyan migrén gyötör, amitől előjön a csőlátásod, beszűkül a tudatod és közben a csillagokat látod…

Mert erre bizony a sima „vény nélküli” készítmény nem lesz Neked hatásos. – Még akkor sem, ha óránként beveszel belőle egy-egy szemet. Ha komolyabb a problémád, akkor nincs mese: orvoshoz kell menned, aki megvizsgál, majd felírja a Neked és a szervezetednek leginkább megfelelő, erősebb hatóanyag-tartalmú fájdalomcsillapítót, amelyet az orvos szigorú utasítása szerint kell bevenned.

Nos, ugyanígy van a kozmetikumokkal is.

Azokat a krémeket, amelyeket a boltokban, plázákban tudsz megvásárolni, hasonló elvek mentén állították össze. A gyártók a krémekben lévő alacsony hatóanyag-tartalommal szeretnék magukat védeni az ellen, hogy nehogy kárt tegyél magadban és a bőrödben, ha esetleg úgy döntesz, hogy az egy hónapra elegendő ránctalanító krémet három nap alatt használod el.

Ne érts félre, nem azt mondom, hogy ezek a krémek semmire sem jók!

Jó választásnak tűnnek, ha „csak a felszínen hidratálni”, szinten tartani szeretnéd a bőrödet. Azonban, ha komolyabb problémád van, például szeretnéd valóban eltűntetni a ráncokat, a foltokat az arcodról, szeretnéd láthatóan feszesebbé, egészségesebbé tenni a bőrödet, akkor bizony szakemberhez, kozmetikushoz kell fordulnod! A kozmetikus egy alapos bőrvizsgálat után a Neked, a korodnak és a bőrtípusodnak megfelelő erősebb hatóanyag-tartalmú professzionális kozmetikumot fogja ajánlani, amit a javasoltak szerint kell majd használnod.

A tartós és igazán látványos hatást ez a megoldás fogja Neked meghozni.

Fontos tudnod, a boltokban, plázákban kapható krémek csak a bőr felsőbb, elhalt hámrétegében hatnak. Nem mennek – és nem is mehetnek – mélyebbre. Hiszen, egy polcról levett „instant”, „mindenkinek jó kell, hogy legyen” megoldásnál a gyártóknak szem előtt kell tartaniuk azt az elvet, hogy a krém nem okozhat bőrirritációt, allergiás tüneteket.

Persze, vannak bizonyos megkülönböztető jelzők: normál bőrre, zsíros bőrre, száraz bőrre, vegyes bőrre…

De ugye Te sem hiszed azt, hogy az ember bőre csak ebbe a négy típusba, négy problémába sorolható? És honnan tudná azt egy nem hozzáértő (például a tinédzser korú plázás eladó kisasszony…), hogy a Te bőröd milyen? A hipermarketekben meg hiába is kérdeznéd az ügyeletes osztályos eladót… Remélem, Te sem kérnél tőle jó szívvel tanácsot és nem bíznád rá jó szívvel a bőröd szépségét…

És vajon az eladók tudják, hogy mit jelent a vegyes bőr? És azt, hogy ha fénylik, attól még nem biztos, hogy nem száraz? Vagy hogy mi való egy rosaceás, vagy napkárosodott bőrre? Hogy messzebbre már ne is menjek a kérdéseimmel…

Nos, én ezért javaslom, hogy ha teheted, hagyd el a polcról leemelhető krémeket, mert szentül hiszem, hogy csak látszat-megoldást adnak! A marketingjük szuper, ezt elismerem, mégsem biztos, hogy Neked épp az a krém lesz a legjobb, amit reklámoznak!

Ha igazán szép bőrt szeretnél, célszerű egy szakemberrel megvizsgáltatnod a bőrödet és a bőrtípusodhoz és korodhoz illő, professzionális készítményeket érdemes alkalmaznod.

És mielőtt azt gondolnád, hogy ezek százezer forintos krémek, megnyugtatlak: NEM!

Ezeket a krémeket (amelyek bár nem a plázák minőségi színvonalán és árszintjén vannak) Te is megengedheted magadnak! Ezek a készítmények nem kerülnek többe, mint a napi kávéadagod, vagy jól megszokott reggeli croissant-od!

Ráadásul az professzionális kozmetikumok, mint amilyen az IMAGE termékcsalád is, jóval gazdaságosabbak, mint polcról leemelhető társaik! Hiszen belőlük tényleg elegendő naponta egyszer használni, vagy csak egy borsónyi mennyiségben alkalmazni, mert a bennük lévő hatóanyag-koncentrátum sokkal-sokkal magasabb, mint „vény nélkül” kapható társaiké. Sok esetben négy-öt hónapig is kitart egy tégely, vagy egy tubus krém.

És nem véletlen az sem, hogy a profi krémeket csakis kozmetikustól tudod beszerezni. A legjobb krémek még a patikában sem kaphatóak.

Szóval, mielőtt a következő nagy bevásárlás során leemeled azt a bizonyos 5-7 vagy 10 ezer forintos krémet a polcról gondold végig: biztos, hogy AZ hozza meg a Neked való legjobb és leglátványosabb megoldást?

Ha pedig szeretnél biztosra menni, és mostantól fogva nem éred be másodosztályú félmegoldásokkal, hívj fel bátran, és kérj egy időpontot egy konzultációra! A konzultáció során megnézem, milyen a bőrtípusod, és az általad vágyott végeredményhez és melyik krém fog elvezetni Téged.

Hívj most, és kérj időpontot!

0630/294 12 96

 

Egészséges szép bőrt kíván Neked a kozmetikusod:

Réka

[/container][/vc_column][/vc_row]

Szólj hozzá

Szólj hozzá!