5 perces smink titka

5 perces smink titka Érdekel, hogy lehet tökéletes sminked 5 perc alatt?

Sokan dicséritek a sminkemet nap mint nap, amit nagyon köszönök. Sőt, aki ismer, és tudja a koromat, néha azt is megkérdőjelezi. Ez hízelgő, de a jó hír, hogy ez mindenki számára elérhető. Az is köztudott, hogy csak természetes végeredményt hozó megoldásokat kínálok, tehát ha Te sem 20 évesnek szeretnél látszani 40 évesen, ami nevetséges, viszont a korodnál sokkal jobban szeretnél kinézni, akkor most figyelj!

Mindig hitetlenkedve néztek, mikor elmondom, hogy a smink 5 perc alatt készült,bárki meg tudja csinálni.

Szeretném megmutatni Neked, hogy lehet 5 perc alatt a Te sminked is tökéletes, sőt, inkább a megjelenésed tökéletes. Hidd el, nekem sincs reggelente több időm a sminkelésre, mint Neked…

Ez nem egy video lesz a füstös szem elkészítéséről, vagy báli sminkről. Ez a mindennapokra szól, hogy ha tükörbe nézel, azt mondhasd “hm, nem is rossz…”. Ha elfogadod az alábbi tanácsokat és kihasználod a szépészeti lehetőségeket, amelyekkel nem csak szebb leszel, de időt is spórolsz, lehet, hogy még 5 percre sem lesz szükséged reggelente. Ennyi pedig mindenkinek van arra, hogy jól nézzen ki egész nap!

Bizonyítékot és azonnal segítséget akarok, hogy nekem is 5 perces  sminkem legyen és letagadhassak pár évet.

Íme a recepet:

5perces_smink_kicsiSminkelés 1. perc: használd a megfelelő reggeli készítményeidet, különösen a hidratáló krémedet.

A tökéletes megjelenés alapja a tökéletes bőr. Ehhez rendszeres ápolás szükséges, a jó hír, hogy ez ma már FANTASZTIKUS KEZELÉSEKKEL és  PROFESSZIONÁLIS OTTHONI ÁPOLÁSI TERMÉKEKKEL könnyedén elérhető.

Nem kell hetente kozmetikushoz járni, de azért időnként egy korodnak, bőrállapotodnak megfelelő kúrát érdemes végigcsinálni. Aztán egy-egy fenntartó kezelést elvégezni.

Az otthoni ápolás még ennél is fontosabb, hiszen ha mondjuk eljössz a kozmetikába 3-4 hetente, az azt jelenti, hogy a közbülső 20-30 napon Te gondoskodsz a bőrödről. Tehát a kezelés önmagában nagyszerű, de nem elégséges. Az otthoni ápolás viszont csak akkor ér valamit, ha az megfelelő termékekkel történik.  És még mielőtt azt mondanád, hogy azt Te nem engedheted meg magadnak, olvasd el [button href=”http://akozmetikusom.hu/profi-borapolas-egy-csesze-kave-araert” title=”EZT” target=”blank” shape=”rounded” size=”small”]EZT [/button].

5perces_smink_kicsiSminkelés 2. perc: alapozás, pirosítás

A tökéletes smink elengedhetetlen része az alapozó, amely tartóssá teszi a sminkedet. Ha a fenti módszerekkel rendbe tetted a bőrödet, elegendő egy finom alapozás. Erre nagyon klassz a WP ásványi alapozója, melyről [button href=”http://akozmetikusom.hu/mezoterapia/wonder-pearls-fiatalito-asvanyi-alapozo” title=”ITT” target=”blank” shape=”rounded” size=”small”]ITT [/button] olvashatsz bővebben. Nem maszk, nem ül a ráncokba és gyerekjáték egyenletesen felvinni. A sminket tartóssá teszi és külön púder használata sem szükséges.

Ha friss arcot szeretnél, használj arcpírt is. Itt arra ügyelj, hogy jó helyre kerüljön, különben “bohóc” lesz.

Bizonyítékot és azonnal segítséget akarok, hogy nekem is 5 perces  sminkem legyen és letagadhassak pár évet.

5perces_smink_kicsiSminkelés 3. perc: Szemöldök igazítás, szükség esetén ceruzával színezése.

Az arc egyik leghangsúlyosabb része a szemöldök, ennek mindig “rendben kell lenni”. Vagy szedd rendszeresen, vagy ha nem vagy biztos a kezedben, bízd kozmetikusra. Éveket ronthat vagy javíthat egy rossz vagy jó szemöldök. Higgy nekem!

Ha nem tökéletes, amit a természet adott, több lehetőség is van a korrekcióra:

A legpraktikusabb a sminktetoválás, innentől nincs több gond, esetleg egy-két kósza szál igazítása. Ha még nem szántad el magad a tetoválásra, használj szemöldök ceruzát, por alapú színezőt, stb., a szemöldök formázására.

5perces_smink_kicsiSminkelés 4. perc: Szemceruzával a szem kihúzása, szemhéjpúderrel formázás, spirálozás.

Jöhet a szem. Ez általában a legkritikusabb pont, a ” nem tudom megcsinálni” kategória. Pedig hidd el, némi gyakorlattal Te is meg tudod csinálni a nappali sminket. Igen, nappali sminket és nem címlap fotózáshoz valót. Azt Neked nem kell tudnod. Egy szemceruzára és esetleg egy világos illetve sötét színű szemhéjpúderre lesz szükséged.

A szemhéjpúderrel kívül a sötétebb árnyalatot használva, belül a világossal kiemelve formázhatod a szemed. A színeket jól válaszd meg a szemed, hajad, bőröd színéhez. Ha szép a ceruza vonal, esetleg egy fültisztítóval elsatírozod, még  a szemhéjpúdert is elhagyhatod.

A spirálozás teszi fel az i-re a pontot, a pilláid sokkal igézőbb tekintetet fognak mutatani, ha “látszanak”. Itt is spórolhatsz időt! A [button href=”http://www.szempillahosszabbitas.net” title=”Szempillahosszabbítás” target=”blank” shape=”rounded” size=”small”]SZEMPILLAHOSSZABBÍTÁS [/button] nem csak hosszabbá teszi a pillákat és elfelejtheted a spirálozást, de még a szemedet is lehet vele formázni.

Bizonyítékot és azonnal segítséget akarok, hogy nekem is 5 perces  sminkem legyen és letagadhassak pár évet.

5perces_smink_kicsiSminkelés 5. perc: szájfény, rúzs felvitele.

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a száj sminkelése.

Nappali sminknél általában nem hangsúlyozzuk a szájat, de ezt kinek -kinek az ízlésére bízom. A legegyszerűbb száj smink a szájfény vagy ajak balzsam, színezett szájfény. Ha úgy érzed, egy természetes színű száj ceruzával megadhatod a keretet a száj formájának, szintén egy fültisztítóval befelé kicsit elsatírozva, erre mehet a szájfény.

És kész!!!

Ugye, hogy meg lehet csinálni 5 perc alatt! Különösen, ha időt tudsz spórolni a megfelelő bőrápolással és olyan dekorkozmetikai lehetőségekkel, mint a tetoválás, szempillahosszabbítás. Ha úgy érzed, szükséged lenne tanácsra a sminkeddel kapcsolatban, gyere el egy tanácsadásra!

Jelentkezz be most: 0630/2941296 számon !

Ha nem várnál, itt a bizonyíték és egy ajánlat a hiper gyors megvalósításhoz

5perces_smink_sajat Íme a bizonyíték, vendégem, Gyöngyi. Az ő sminkje 5 perc volt! Mi a trükk? Semmi…Csak az történt vele, amit a fentiekben leírtam. Az Xtreme Lashes szempilla tovább csökkenti az 5 percet 3-ra… A sminkjéhez mindössze Wonder Pearls alapozót, szemceruzát, egy lehet pirosítót, szemöldök púdert és Image ajaknövelő balzsamot használtunk. Na jó…egy kis szájkontúr ceruzát elsatírozva, de ez el is maradhat. Láthatod, hogy abszolút megvalósítható és a különbség önmagáért beszél. Ennyit jelent 5 perc sminkelés!

Nincs semmi becsapás, különösen nem photoshop vagy bármi más “trükközés”.

Hiper gyors szépség csomag:

Szeretnéd minél előbb megtapasztalni, hogy a fenti állításaim igazak? Itt egy ajánlat Neked, amivel megkezdheted a tökéletes bőr és 5  perces smink felé vezető utat:

Mit tartalmaz?
5perces_smink_kicsi# az 5 perces  smink 1. lépéséhez: IMAGE bőrápolási próbacsomag, mely elegendő 8-10 napra.

Bőrödnek megfelelően együtt választjuk ki. Tapasztald meg a profi bőrápolást!

értéke: 8.200 Ft

5perces_smink_kicsi# az 5 perces  smink 2. lépéséhez: WP Pearls optikailag fiatalító ásványi alapozó

A színt rajtad fogjuk kipróbálni, hogy tökéletes legyen. Könnyű, tökéletes fedés, nem ül meg a ráncokban.

értéke: 12.900 Ft

5perces_smink_kicsi# az 5 perces  smink 3. lépéséhez: Szemöldök design, tartós szemöldök festés és szedés

Nézd meg, 10 perc alatt milyen változást lehet létrehozni! Tökéletes szemöldök nélkül nem ér semmit az egész…

értéke: 2.300 Ft

5perces_smink_kicsi# az 5 perces  smink 4. lépéséhez: Xtreme Lashes szempillahosszabbítás

Csak a szépségét fogják észrevenni! Természetes hatású, dús, hosszú szempillák a Te egyéniségedhez igazítva

értéke: 22.000 Ft

5perces_smink_kicsi# az 5 perces  smink 5. lépéséhez: IMAGE ajaknövelő szájbalzsam

Gyorsan, csókos ajkak…Kisimítja a ráncocskákat, fényt ad a szájnak,  a smink befejezéshez ideális!

értéke: 6.700 Ft

A csomaghoz járó ajándékok

A csomag értéke 52.100 Ft, melyhez 10.500 Ft értékű ajándékot kapsz!

# 1. AJÁNDÉK: a WP alapozó könnyű felviteléhez szükséges kabuki ecsetet 8.500 Ft értékben, valamint

# 2. AJÁNDÉK: egy 2.000 Ft értékű kupont, melyet további IMAGE termék vásárlásánál használhatsz fel.

Ha hiper gyors változást szeretnél, jelentkezz be most!

0630/294-12-96