YANA kollagén ital- szépség belülről is

YANA kollagén italA bőrápolás kiteljesedése: most már nem csak kívülről, hanem belülről is megvalósulhat az IMAGE Skincare filozófiája, az age-later, azaz öregedj később!

A YANA egy egyedülálló összetételű kollagén ital, melynek napi fogyasztásával a

bőr 15%-kal rugalmasabb és 40%-kal hidratáltabb lesz már 3 hét után! (*klinikai tesztekkel igazolt eredmény)

Miért van szükség a kollagén pótlására?

A kollagén felelős a bőr feszességért, fiatalos kinézetéért, és sajnos már 30 éves kortól elkezd csökkenni a mennyisége. Megjelennek az apró ráncok, a bőr elveszti ragyogását. 60 éves korukra, akár a 60%-át is elveszíthetjük.

Mitől egyedülálló a YANA?

Speciális Lumiplex összetétele a legoptimálisabb elegye a hasznos hatóanyagoknak:

Csökkenti a kollagén vesztést és stimulálja a kollagén termelést

16002825_553624358177281_4253102104378231585_nHidrolizált kollagént tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy VALÓBAN beépüljön a megfelelő helyre. A kollagén önmagában nagy molekula, “csak úgy” nem tud felszívódni és hasznosulni, csak a megfelelő eljárással készült kollagén, mint pl. a YANA képes erre. A tanulmányok szerint a YANA 98%-a hasznosul!

tipp: mivel kollagén nem csak a bőrben van, hanem a szervezetben máshol is- pl. ízületek-, nem csak szépészeti hatása lehet, hanem egészségügyi is. Be tud épülni olyan heyekre, ahol kopás és ezért fájdalom tapasztalható.

Fitoceramidok segítik a bőrt, hogy a vízvesztés csökkenjen, ezáltal a hidratáltság minél hosszabb ideig optimális szinten legyen.

Biotin véd a nap káros UV sugárzása ellen. (Az UV sugárzás felelős 80%-ban a  bőr öregedéséért!)

Nutraceutical anitoxidáns komplex védi a sejteket a károsodásoktól. Azok a bizonyos “superfood” összetevők mind megtalálhatók benne: bio acai juice, bio gránátalma kivonat, zöld tea, és hyaluronsav.

Pyridoxine HCL ( B6 vitamin) számos bőrproblémában tud segítséget nyújtani védő funkciójával, mint pl. ekcéma, száraz bőr, akne.

tipp: az ekcémás bőr tünetei gyorsan javulnak, akár el is múlhatnak a YANA rendszeres fogyasztása mellett. A sebgyógyulást is gyorsítja a megfelelő kollagén állomány.

Finom íz, cukor és laktóz mentes, és már napi 15 ml is elegendő a hatás eléréséhez!

Hogyan juthatsz a YANA-hoz?

Yana kollagénEgyszerűen és szuper ajándékokkal!

1. Gyere el személyesen hozzám és vásárold meg YANA-dat. Így lehetőséged van meg is kóstolni a finom italt és ha kezelést is választasz mellé, azonnal kedvezményesen lehet a Tiéd a fiatalság elixirje!*

*Mindenkinek, aki már vendégem és kezelést vesz igénybe, a YANA 10% kedvezménnyel elérhető.

 

Vásárolj hármat és a negyediket ajándékba adom!

2. HA kényelmesen szeretnéd az otthonodba szállíttatni a YANA-t, erre is lehetőséged van.

Lépj be a yana.hu oldalra.

Add meg a kódot: yana0002, és rendeld meg a Neked megfelelő mennyiséget.

Ha 3-at rendelsz, a negyediket ajándékba kapod!

Ha még nem vagy vendégem, és rendelsz a yana.hu oldalon, első alkalommal 5.000 Ft kedvezményben részesülsz, ha bármilyen kezelésre bejelentkezel!

Kérdésed van a YANA-val kapcsolatban?

Hívj bátran: 0630/2941296

Szólj hozzá!