Miért fókuszált lézeres mezoterápia?

Tűs mezoterápia vagy  tűnélküli mezoterápia? Lézeres mezoterápia? Valódi, hatékony,orvosi elektroporáció és lézer egyben: Meso I Laser

high tech mesoterapy szalon beautylab budaFókuszált lézeres mezoterápia kontra tűnélküli mezoterápia?

Manapság mindenki hallott már “mindenféle” mezoterápiáról, rengeteg félinformáció kering és rengeteg félrevezetett vendég csalódik, mert elmarad az eredmény.Tisztázni kell fogalmakat és azt, hogy mi, mire való.

A legkézenfekvőbb kérdés, hogy mi a különbség a tűs, a tű nélküli mezoterápia és a fókuszált mezoterápia között. A hagyományos, tűvel végzett mezoterápiás kezelés  két féle képpen hat.

Egyik hatást a fejti ki,mivel a tűszúrás helyén létrejövő sérüléseket a szervezet meg akarja gyógyítani, ezért aktivizálja a fibroblaszt sejteket, melyek ugyanúgy kollagént, elasztint, stb. termelnek, és új szövet képződik ép, friss sejtekkel, mint más sérüléseknél.

A fókuszált lézeres mezoterápia következtében a lézer besugárzás során a lézer által kiváltott biostimulációs hatás ugyanezt indítja el a kötőszövetben, csak kellemetlen tűszúrások nélkül. Ez önmagában javítja a bőrképet, fiatalítja a sejteket . Ez a hatás hosszútávon jelent fiatalítást, látványos eredményt.

A másik hatást pedig a valódi mezoterápiával bejuttatott hatóanyagok érik el. A Meso I Laserhez kifejlesztett Age Attraction anyagok igen magas koncentrációban tartalmazzák a különböző hatóanyagokat: vitaminok, Argirelin, organikus szilicium, növényi őssejt, para zsázsa, hyaluronsav, stb., ezért rögtön látványos a kezelés, valóban eléri az ígért és kívánt eredményt.

A Meso I laser valódi elektroporációs impulzus technológiájának köszönhetően ezek a hatóanyagok, ugyanúgy az irha rétegig juttathatóak, ahova a tűs mezoterápia esetében is, sőt  a sejtszintű felszívódás is garantált.

Jenőfi-RékaMiért több a fókuszált mezoterápia, mint a “csak” tűnélküli mezoterápia?

A “sima” tű nélküli mezoterápia során csak a hatóanyagot juttatják be a kötőszövetbe de elmarad a nagyon lényeges stimulációs folyamat, melyet a tűs mezoterápiában a tűszúrás vált ki. A másik probléma, hogy az esetek többségében a mezoterápiás készüléknek mondott gépnek semmi köze a valódi mezoterápiához (elektroporációhoz).

A lézer biostimulációs hatásával pont azt a hiányosságot lehet pótolni, amely a tű nélküli elektroporáció kapcsán  felmerül: a fibroblaszt aktivitás hiányát. A “sima” tű nélküli mezoterápia (elektroporáció), a hatóanyag bejuttatáson kívül más stimulációs hatással nem rendelkezik, a fibroblaszt sejteket stimuláló hatást csak a tű vagy a lézer képes beindítani.

A Meso I Laser készülék

Mint a szépségápolásban a legtöbb technológiát, a meso_i_laserlézeres mezoterápiás gépet eredetileg orvosoknak fejlesztették ki,  ahogyan a valódi elektroporációs technológiát is az orvosok, – génkutatók, rákkutatók –  használták, mert bebizonyították, hogy képes hatóanyag bejuttatására a sejten belüli térbe.

A Meso I Laser – más készülékkel ellentétben – eredeti elektroporációs technológiát alkalmaz! A kezelőfejen fém gömböcskék taláhatók, amelyek elektromos ingereket küldve ún. “elektromos kapukat” nyitnak meg, melyeken keresztül a hám és irha réteg között átjárható lesz a bőr, az aktív hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe juttathatók. A kezelés végeztével ezek a kapuk bezáródnak, a hatóanyagok bennmaradnak és “dolgozni” kezdenek.

A Meso I Laser készülékkel egy kezelés alatt kb. 6-10 ml tömény, tiszta mezoterápiás hatóanyagot illetve hyaluronsavat lehet bejuttatni a bőrbe!

 

Milyen anyagokat használok a lézeres mezoterápiához?

age attraction kozmetikumokKifejezetten a lézeres tű nélküli mezoterápiához kifejlesztett termékeket. Hatóanyag koncentrátumok, ampullák, krémek, szérumok, melyek egymással szinergiában hatnak a legjobb eredményért.Az irha rétegig hatolva az ott található kollagén sejtek kialakulását, megújulását segítik ill. a sejten belül fejtik ki a bőrproblémának megfelelő hatásukat, így biztosítva az anti-aging és már problémák megoldását.

Kizárólag  a legújabb tudományos kutatási eredmények alapján választott  összetevők, melyek nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot- paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket. Mezoterápiához nem is lehet mást használni, mint kizárólag orvosi tisztaságú anyagokat!Mivel tű nélküli mezoterápiához fejlesztették ki, ezek a koncentrátumok és ampullák sokkal magasabb arányban tartalmaznak hatóanyagot, mint a tű mezoterápiához használatosak.

A legfontosabb  anti-aging hatóanyagok mind megtalálhatók a kínálatban: hyaluronsav kivételesen magas koncentrációban, A,C, E ill. B vitaminok, peptidek, növényi őssejt, para zsázsa, stb.

A piacon a jelenleg elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a hatóanyagot, a valódi elektroporációval ill. lézeres kezeléssel egyedülálló eredményre képesek.