Ránctalanítás, feszesítés


ránctalanítás

Ránctalanítás felsőfokon!

Szabadulnál a ráncoktól?Feszes bőrt szeretnél? Zavarnak a pigment foltok? Egyszóval fiatalodnál?

 

1. Ránctalanítás, bőr fiatalítás a kozmetika jelenleg egyedülálló technológiájával, valódi mezoterápia (elektroporáció), dermaroller kezelés. A leghatékonyabb anyagok és eszközök kombinációja a maximális eredményért.

lézeres mezoterápia Meso I Laser – lézeres  mezoterápia

 A tűs mezoterápia hatékonysága, kíméletesen, fájdalom nélkül, lézerrel kombinálva. A lézer stimulálja a friss sejtek, kollagén képzését, ez által megfiatalítja a sejt állományt, feszesít, hosszú távon hat. A mezoterápiával bejuttatott hatóanyagok pedig azonnali ránctalanító eredményt adnak. A leghatékonyabb anti-aging eljárás a kozmetikában. Kizárólag steril, növényi és biotechnológiai hatóanyagok. Első sorban  feszesítésre , ránctalanításra,  rosaceas, aknes bőr kezelésére,  stb.

 

Dermaroller kezelés

Dermarolleres kezelés (kollagén indukciós terápia)

A kezelés a  fibroblast sejtekre hat, melyek így több kollagént termelnek,  a kollagén rostok pedig feszessé teszik a bőrt. Az eljárás, a saját kollagén termelődést serkenti,  a  bejuttatott hatóanyagoknak, mint pl. a hyaluronsav, vitaminok, anti-aging formuláknak pedig különleges hatása van: feszesítés, ránctalanítás, bőr felület egyenletesebbé tétele, akne hegek, tág pórus csökkentése,  stb.

 

ránctalanítás

Hialuronsavas ráncfeltöltés teljes arcon, tű nélkül.

Forradalmi újítás a ránctalanító, fiatalító esztétikai kezelések területén!

CW laser technológia és tű nélküli mezoterápia kombinációja, nagy mennyiségű orvosi tisztaságú hatóanyag bevitellel! Egy alkalommal kb. 30 perc lézeres kezelés és 15 ml hialuronsav, valamint ránctalanító peptidek bevitele történik. A kezelés azonnal látványos és teljesen fájdalommentes!

 

2. Klinikai hatékonyságú hámlasztás

hámlasztás

Kémiai hámlasztás

“Ebédidős” peelingek a tökéletes bőrért. Teljes bőr megújulás, tű nélkül!. Pigment problémák, foltok, egyenetlen bőrkép, rozacea, ráncok esetén kiváló, mindenkinek alkalmazható kezelés sorozat. Gyors, fájdalommentes, klinikai hatékonyság. Személyre szabható megoldások.

 

3. Wonder Pearls – Optikai fiatalító ásványi alapozó igazgyöngy porral és fénydiffúziós pigmentekkel.

ásványi alapozó

Wonder Pearls- Optikai fiatalítás, a dekorkozmetika csúcs terméke

Tiszta ásványi anyagokat és igazgyöngy port tartalmazó fiatalító, gyógyító hatású ásványi alapozó. Minden bőrre, selymesen sima megjelenés. A ránctalanító program befejezése a bőr fiatalítás után. Ha eddig nem használtál alapozót, mert “maszknak” érezted, akkor ezt próbáld ki!