Kezdd el most, öregedj később!

hosszú távú anti-agingA hosszú távú anti-aging titka

Ha olvastad már a hitvallásomat, akkor tudod, hogy nem hiszek a végletes és szánalmas beavatkozásokban. ( Ha még nem olvastad, tedd meg most, itt>>)

Helyette azt hirdetem, hogy minél korábban kezd el valaki foglalkozni az anti-aging kérdésével, annál biztosabb, hogy sokáig fiatal marad a bőre, a vonásai természetesen szépek, üdék maradnak.

Rendszeresség:

Ha rendszeresen, korodnak megfelelően foglalkozol magaddal, nem lesz szükséged fájdalmas, kétes kimenetelű beavatkozásokra. Ma már a plasztikai sebészet is a kevésbé drasztikus kezelések irányába megy el, de miért kellene szúrni, vágni, ha nem muszáj? Ráadásul pontosan az új technikák miatt, ezeket a beavatkozásokat időről időről meg kell ismételni. Az árbeli különbségekről és az esetleges kezelések utáni munkából kimaradásról már nem is beszélve.

Profi kezelések, kozmetikumok:

Kozmetikámban kizárólag  a legmodernebb technikákat, anyagokat, eljárásokat alkalmazom, hogy a fenti célt elérhessem. Hosszú távon hatékony, látványos, kíméletes  kezelésekkel dolgozom.  A legmagasabb elvárásoknak megfelelő hatóanyagokat használom: Parabén, parafin, mesterséges szín és illatanyag mentesek, orvosi tisztaságúak és hatékonyságúak.

Megjegyzés: Kérésedre elvégzem az úgynevezett hagyományos kozmetikai kezeléseket is , de tudnod kell, hogy ezeknek NEM az anti-aging a szerepe, önmagukban nem fogják azt nyújtani, amit egy valódi öregedés gátló kezeléstől várnál. Persze ha az a célod, hogy kikapcsolódj, és halk relax zene mellett egy kellemes masszázsban részesülj, akkor ez lesz a Te kezelésed.

anti-aging mi a teendőTehát akkor mi a teendő?

Kezdj el időben foglalkozni a bőröd ápolásával profi kezelésekkel, profi készítményekkel!

Most következik az a kérdés, hogy meddig kell elkezdeni, mikor van az, hogy már túl késő. A jó hír az, hogy SEMMIKOR! MINDIG el lehet és el kell kezdeni az anti-aging programot, csak minél előbb, annál jobb.

Ha 25+ vagy:

Szuper! Te még abba a csoportba tartozol, akinek a kollagén termelése jól működik- de már nem sokáig.

Mit lehet akkor csinálni egy tökéletes, fiatal, feszes bőrön? Sok mindent:  ha problémás- pl. akne, akne hegek-, akkor ezeket kezelni, ha egyébként nincs semmi gond, a hidratáltságát megőrizni, feszességét, rugalmasságát támogatni a megfelelő készítmények otthoni használatával. Neked még nincs szükséged arra, hogy rendszeresen, kúrában komoly anti-aging kezelésekre járj. De már havonta-két havonta kipróbálhatod őket. 

Ha 35+ vagy:

Időben vagy! Ha eddig nem foglalkoztál bőröd öregedésének gondolatával, ideje elkezdeni!

A Te kollagén és elasztin termelésed- ezek gondoskodnak a bőr feszességéről és rugalmasságáról- már sajnos nem a régi. Stimulálni kell a bőr sejtjeit, hogy ne lustuljanak el, erre pedig számos profi kozmetikai kezelés rendelkezésre áll. Már minimum havonta meg kell látogatnod a kozmetikusodat, aki összeállítja Neked a legmegfelelőbb anti-aging kezelési kúrát. E mellett az otthoni kozmetikumaidat is le kell cserélned olyanokra, amik támogatják a kezeléseket és anti-aging összetevőket tartalmaznak.

Ha 45+ vagy:

Még nem maradtál le véglegesen, de  ha eddig nem tettél meg mindent a bőröd fiatalsága érdekében, akkor rá kell kapcsolnod! A Te korodban a kollagén és elasztin termelés tovább csökken, egyre kevésbé érzed azt, hogy igazán feszes, rugalmas a bőröd. Az UV fény okozta károsodás is egyre erősebb nyomokat hagy pigment foltok formájában a bőrödön, és a szarkalábak is egyre láthatóbbá válnak.  A “menopauza okozta hormonváltozások” is ismerős fogalom lehet előbb-utóbb számodra. Ilyenkor még nagyon sok minden visszafordítható és megállítható, de be kell tartanod a szabályokat!

2-3 hetente szükséged lesz hatékony anti-aging kezelésekre egy-egy kúra erejéig, majd 4-6 hetente fenntartó kezelésekre. Valamint a legerősebb, leghatékonyabb öregedés gátló otthoni ápolásra. Fogadd el a szakember ajánlását, és meglátod, csodákra lesz képes!

Ha 55+ vagy:

Soha nem túl késő! Van olyan vendégem, aki 89 évesen (nem tévedés!) kezdett el hozzám járni!!! Fogadd el, hogy nem vagy már 20 éves, de hozd ki magadból a legtöbbet! Tagadj le éveket úgy, hogy természetes, vonzó, fiatalos marad a külsőd! Ez ma már a profi kozmetikákban elérhető!

Neked is legalább 2-3 hetente ajánlott a kezelések igénybe vétele, és ugyanúgy y fenntartó kezelések, otthoni ápolási készítmények RENDSZERES használata.

anti-aging kémiai hámlasztás
antiaging kezelések

A lényeg:

Mindegy, hány éves vagy. Ha az alábbiakat betartod, sokáig szép, fiatal és egészséges lesz a bőröd és garantáltan letagadhatsz éveket!

* EGY KEZELÉS NEM KEZELÉS

* Mindennek a lelke a RENDSZERESSÉG – kezelések, otthoni ápolás!

*  Mindig a KORODNAK, bőrállapotodnak megfelelő kezelést, készítményt használd!

* Otthonra CSAK PROFESSZIONÁLIS MINŐSÉGŰ termékeket vegyél!       (Erre gondolok>>)

* Amennyire lehet, KERÜLD a szoláriumot, és MINDIG használj FÉNYVÉDŐT!

* Mindig kérd ki SZAKEMBER véleményét arról, hogy mi lenne a legideálisabb számodra!

FONTOS:

Ezen a honlapon kizárólag a fenti kritériumoknak megfelelő, kipróbált és bizonyított kezeléseket találsz. Az otthonra ajánlott kozmetikumok is egytől egyig megfelelnek a fent leírt kívánalmaknak.

Nálam a konzultáció díjmentes! Használd ki a lehetőséget, vedd igénybe a tanácsaimat, amelyek semmire nem köteleznek!

Jelentkezz be most: +3630-294-12-96