Gyönyörű, megfiatalodott bársonyos bőr – a legszebb Karácsonyi ajándék Neked!

anti-aging kémiai hámlasztás

Gyönyörű, megfiatalodott bőr- a legszebb karácsonyi ajándék Neked!

Az a tény, hogy visszavonhatatlanul beköszöntött az ősz, és a reggeli napok egyre gyakrabban fordulnak hűvös, párás, ködös hangulatba, sokak számára hoz borús hangulatot, kevésbé kicsattanó jókedvet.

De nem a Beauty Lab szalon vendégei számára!

Közhelyesen hangzik, de attól még igaz, hogy minden rosszban van valami jó!

Ez a bölcsesség a kozmetika területén is igaz. Hiszen a mostanság tapasztalható borúsabb, napfénytől szegényebb időszak ugyanis a legeslegjobb kondíciókat kínálja a bőrt megújító, regeneráló, kisimító hámlasztó kezelésekhez.

Remek dolog a nyár, amikor hét ágra süt a nap, és bármit megadnánk egy árnyékos sarokért a kert végében, vagy egy hűsítő csobbanásért a medencében…. Azonban a napsugarak mindeközben megállíthatatlanul dolgoznak a háttérben:

 • szarkalábakat varázsolnak a szemed környékére
 • pigmentfoltokat a homlokodra, arcodra
 • kiszárítják vagy kipirosítják a bőrödet

Ennek eredménye pedig törvényszerűen az, hogy a bőröd veszít a fiatalságából, feszességéből, szépségéből.

Hát igen: sajnos, a napsugaraknak van egy ilyen kellemetlen velejárója. Mondjuk ki őszintén: a nyár évről-évre öregíti a bőrödet! – és vele együtt a kinézetedet.

Egy kedves vendégem mesélte a héten, hogy épp most jött haza egy olasz kirándulásról, Genova környékéről, egy közkedvelt kirándulóhelyről: a Cinque Terre Nemzeti Parkból. A vonaton egy holland házaspár utazott vele szemben, és azt mondta, hogy a hölgyről alig tudta a szemét levenni. És nem azért, mert olyan gyönyörű volt, hanem valami más miatt…

Képzelj el magad előtt egy kb. ötvenes (de legalább hetvennek tűnő), magas, erős testalkatú, de nem kövér, sportos hölgyet. A haja nagyon rövid, tejfölszőkére festett. Látszik rajta, hogy a tenger és a napozás az egyik szenvedélye! Szépnek mondható, „tipikus holland” vonásai voltak, azonban a bőre legalább 70 évesnek nézett ki. Ugyan aranybarna volt, látszott rajta, hogy az olasz kirándulás előtt egy csodás tengerparton pihenhetett, azonban olyan sok és olyan mély ránc borította ezt a kedves arcot, mintha egy hatalmas marok egy kevésbé jó pillanatában galacsinná gyűrte, majd tettét megbánva kibontotta volna…

Hát igen: klassz dolog a napozás, a szoláriumozás, de sajnos hosszú távon keserves, maradandó nyomokat hagy a bőrön.

Kivéve, ha…

…nem csak arra fordítasz időt, és energiát hogy szép barnára süttesd, hanem arra is, hogy helyrehozd.

Mert szerencsére van megoldás és aggodalomra semmi ok! Még akkor sem, ha titkon Te is nap szerelmese vagy.

 

A napsugarak okozta káros hatásokra, de nem csak erre, hanem például az olyan bőrhibákra, mint például:

 • a pigmentfolt vagy
 • a rosacrea , vagy akár
 • különféle hegek,
 • a megereszkedett bőr és
 • a mély ráncok,

 

…kiváló eredményekkel járó megoldást ad a kémiai hámlasztás, amit a cikkem elején említettem Neked. Egy hámlasztó kúrának ez a „napfényszegény”, borongós őszi idő kifejezetten kedvez.

Mi a célja:

A hámlasztás célja, hogy eltávolítsa a bőröd felszínéről az elhalt hámsejteket és ezáltal lehetőséget adjon a bőrödnek a megújulására, megszépülésére.

Sőt, azzal, hogy eltávolítjuk a felső, „régi, elöregedett” réteget, ezzel egyidőben utat nyitunk annak, hogy a hatóanyagok még inkább bejussanak a bőrös alá és ki tudják feljteni áldásos hatásukat.

kémia hámlasztás BeautyLab PasarétMindjárt részletesen megmutatom, hogyan zajlik és mi történik a hámlasztás alatt a bőröddel, de előtte lássuk a hámlasztás „versenytársait”!

# 1. Van a frakcionált lézeres hámlasztás, amiről talán már hallottál Te is. Ezt leggyakrabban orvosok, plasztikai sebészek végzik, és egy „lórúgással” is felér az eredménye. A szó átvitt és szoros értelmében is. Az frakcionált lézeres hámlasztás után ugyanis a bőrödet annyira „kiütik”, hogy pár napra otthon kell maradnod, nem mehetsz emberek közé És nem cask azért, mert fáj, hanem azért is, mert úgy nézel ki, hogy még a saját szeretteid is megijednének Tőled.

Ráadásul nem csak fáj, nem csak munkaidő-kiesést eredményez, hanem az ára is a plasztikai sebészeti szalonok árával vetekszik. És mondanom sem kell, hogy ebből sem elég egy alkalom.

# 2. Van a divatosan hangzó gyümölcssavas mélyhámlasztás. Azonban ezzel is vigyáznod kell, mert egyrészt sosem tudhatod, hogy pontosan milyen minőségű, milyen erősségű savval kezelik a bőrödet, és előfordulhat, hogy több kárt okoznak az arcodon, mint hasznot. Ezek a hámlasztások nem kontrollálhatók. Mindenkinek egyforma, ha véletlenül a Te bőröd nem bírja, nincs visszaút…

Nem egyszer láttam már egy ilyen kezelés után, lángoló bőrű vendéget, akinek szinte szó szerint leégették a jónevű kozmetikában az arcáról a bőrét. A megfelelő kémiai hámlasztáshoz ugyanis nem elég a „jó anyag”, a vendég paramétereit sem szabad kihagyni a számításból!

Javaslom, hogy mielőtt bármibe is belevágsz, jól nézd meg, hogy mire készülsz igent mondani!

Megszokhattad már tőlem, hogy én előnyben részesítem azokat a kezeléseket,

 • amelyek nem fájdalmasak
 • amelyek után nem nézel úgy ki, mintha egy bomba robbant volna a bőrödön…
 • amelyeknek gyors és látványos hatása van
 • amelyek nem egy alkalmas, rövid távú eredményeket hoznak csak, hanem amelyeket kúrában alkalmazva valóban tartós, hosszú távú eredményeket hoznak Neked

Ilyen a Beauty Lab legújabb szolgáltatása, az

Image_peelingek2Intelligens Peeling (IP)
vagy más néven az Okos Hámlasztás

 Miért intelligens?

Mert a hámlasztó savban, amelyet alkalmazok a bőröd felszínén, többféle hatóanyagot alkalmazok. Ezek a hatóanyagok azonban pontosan tudják, hogy a bőröd mely rétegében kell dolgozniuk, így biztosítva azt, hogy a maximális eredményt érjük el a ránctalanítás, a pigmentfolt eltávolítás, az aknés bőr és fertőzött pattanások megszűntetése, vagy akár rosacea esetén.

Sőt! Nem csak ápol, gyógyít a hámlasztás, hanem  a kollagén termelést is segíti, amely köztudottan a bőr fiatalságáért, feszességéért, tökéletes bőrfelszínért felel.

Tehát, a koktél valóban olyan okos, hogy pontosan tudja, mi a bőröd problémája, és, mint az úttörő: ahol tud, segít!

A hatóanyagtartalmat tekintve ebben a koktélban vannak antioxidánsok( C vitamin), nyugtató, gyulladáscsökkentő hatóanyagok ( zöld tea, kamilla,feketenadálytő), polipeptidek, amelyeknek kedves kis furcsa nevük van, de ők azok, akik regenerálják, gyógyítják, védik a bőrödet.

Ez tudtommal egyetlen más termékekben nincs meg!.

Nem fogsz hinni a szemednek!

Az IP-t kúrában alkalmazva olyan eredményeket érhetsz el, amelyekről eddig csak álmodtál!

Ehhez a kezeléssorozathoz is a kiváló professzionális kozmetikumokat, az Image Skincare termékeke használom majd a bőrödre.

Nem csak én imádom ezeket a készítményeket, hanem a vendégeim is (köztük talán már Te is), hiszen megbízhatóak, magas hatóanyagtartalmúak, vegytiszták és nem okoznak irritációt a bőrnek.

A hámlasztás első alkalmával természetesen nem esek Neked, mint Tóth a Szabónak, hanem egy konzultációval kezdünk, Megnézem a bőröd állapotát, minőségét, és feltérképezem, hogy melyek azok a pontok, ahol erősebb és melyek azok, ahol gyengébb hámlasztásra van szükség.

Mindezt azért teszem, hogy a végeredmény a lehető legjobb legyen. Az Intelligens Peeling egyik különlegessége ugyanis az, a hatóanyag, amelyet a bőrödre a megfelelő módon felviszek, PONT OTT és PONT OLYAN erővel hat, ahol és ahogy arra NEKED szükséged van.

Tehát nem egy „konzerv” (=mindenki ugyanezt, ugyanígy kapja) kozmetikai szolgáltatást kapsz, hanem egy olyan exkluzív kezelést, amely kifejezetten a Te bőrödre, a Te igényeidre van szabva.

Fokozatosan „szedjük le” a szépséghibákat a bőrödről, fokozatosan eddzük hozzá a bőrödet az erősebb hatóanyagokhoz. Az elején egy kis „vékonyka” C vitaminos hámlasztással kezdünk, amelyről meglátod, hogy azonnal, már az első alkalommal ragyogóvá varázsolja a bőrödet, megszűnteti annak szárazságát, húzódását. A második alkalomtól a hatodik, befejező alkalomig lépésről-lépésre emeljük a „dózist”.

Ezzel érem el, hogy a bőröd a teljes kúra alatt:

 • soha ne pirosodjon ki a kelleténél, vagyis az elfogadható mértékűnél jobban…
 • soha ne ragadj be pár nap szobafogságra, és ne merj emberek közé menni…
 • a végeredmény valóban olyan legyen, mint amit elképzeltél…

Az egyes kezeléseket két hetente végezzük majd, tehát egy teljes kúra 12 hétig tart. Kezelhetjük az arcodat, nyakadat, dekoltázsodat, sőt, még a kézfejedet is!

És mire itt a Karácsony, ami ugyan még távolinak tűnik… Te lehetsz az, aki legfényesebben tündököl a karácsonyfa alatt!

Ha szeretnéd Te is megajándékozni magadat az egyik legszebb ajándékkal: a fiatal, szép bőrrel, hívj fel most, és jelentkezz be az Intelligens Peeling kúrára!

 

A számomat már ismered: 06-30-294-1296

Ha nem tudom felvenni, visszahívlak!

 

AJÁNDÉK MINDEN kezelés mellé!

image hámlasztás posttreatment kit

Ahogyan már megszokhattad tőlem, ez alkalommal is azt szeretném, ha nem csak én tudnám a megfelelő, magas hatóanyag tartalmú készítményekkel ápolni a bőrödet, hanem ugyanezt megtehetnéd te is, az otthonodban, reggel és este.

Ezért, minden kezelés mellé  ajándékba adom Neked egy nagyjából 10 napra elegendő, 8.990 Ft értékű krémcsomagot, amellyel otthon, két kezelés között is ápolhatod a bőrödet.  

 

Ne feledd!

a Beauty Labnál alkalmazott Intellinegs Peeling kúra:

 • NEM fáj
 • NEM fogsz utána borzalmasan kinézni
 • NEM kell emiatt a munkából kimaradni

viszont:

 • NAGYON látványos
 • NAGYON gyors (egy kezelés ideje 30 perc)

 

Legyen a Te bőröd is Karácsonyra bársonyosan puha, kisimult, megújult és legalább 5 évvel fiatalabb!

Hívj most, kérj időpontot, várlak szeretettel!

Szólj hozzá

Szólj hozzá!